Κρουαζιέρα στην Καλντέρα - Δείπνο εν πλω

Η εκδρομή ξεκινάει από το σημείο συνάντησης του χωριού σας, όπου θα επιβιβαστείτε στο λεωφορείο* που θα σας οδηγήσει στο λιμάνι του Αθηνιού (1) για επιβίβαση στο πλοίο!
Η πρώτη στάση της περιπέτειάς σας είναι το ηφαίστειο της Σαντορίνης στο νησί Νέα Καμένη (2), όπου θα έχετε την ευκαιρία να σκαρφαλώσετε στην κορυφή του ηφαιστείου, και να τραβήξετε φωτογραφίες από το ενεργό ηφαίστειο και να περπατήσετε στο χείλος του. Είναι μια μοναδική εμπειρία!
Ο επόμενος προορισμός είναι η Παλαιά Καμένη (3), όπου θα βουτήξετε και θα κολυμπήσετε στα ζεστά νερά που δημιουργούνται από την υποβρύχια δύναμη του ηφαιστείου!
Πλέοντας πάνω από τους υποβρύχιους κρατήρες από την Παλαιά Καμένη προς το νησί Θηρασιά (4), το πλοίο θα αγκυροβολήσει κοντά στο νησί και θα έχετε το χρόνο να απολαύσετε το κρασί σας. Σερβίρετε δείπνο σε μπουφέ! Απολαύστε το απέραντο γαλάζιο στην περίφημη Καλντέρα της Σαντορίνης και τα γραφικά χωριά στην κορυφή! Στη βόρειο άκρη του νησιού θα θαυμάσετε τη μαγευτική θέα της Οίας με τα μικρά διάσημα λευκά σπίτια!
Το τέλος της εκδρομής έρχεται στην ώρα του ηλιοβασιλέματος. Το σκάφος ξεκινά και ο ήλιος βουτάει στη θάλασσα. Αυτή είναι η πιο αξέχαστη εμπειρία. Το ταξίδι σας στη Σαντορίνη σε αυτό το ιερό του έρωτα θα είναι στη μνήμη σας και τις καρδιές σας για πάντα!
* Αν επιθυμείτε να αποφύγετε το λεωφορείο, μπορείτε να πάρετε το καραβάκι από το παλιό λιμάνι των Φηρών στις 15:15 και μπορείτε να αποβιβαστείτε στο παλιό λιμάνι των Φηρών, από όπου το πλοίο σαλπάρει αμέσως για το λιμάνι του Αθηνιού.

Πρόγραμμα και κόστος:
Πρώτη Αναχώρηση από το λιμάνι του Αθηνιού: 15:00
Δεύτερη Αναχώρηση από το παλιό λιμάνι των Φηρών: 15:15
Πρώτη Επιστροφή στο λιμάνι του Αθηνιού: Μετά το ηλιοβασίλεμα
Δεύτερη Επιστροφή στο Παλιό λιμάνι των Φηρών: Μετά το ηλιοβασίλεμα
Δυνατότητα μεταφοράς με λεωφορείο από τα Φηρά - Οία - Ημεροβίγλι - Φηροστεφάνι - Καμάρι - Περίσσα προς το λιμάνι του Αθηνιού
Δυνατότητα επιστροφής με λεωφορείο από το λιμάνι του Αθηνιού προς τα Φηρά - Ημεροβίγλι - Φηροστεφάνι - Καμάρι - Περίσσα
Κόστος: κατόπιν αιτήσεως
Είσοδος στο Ηφαίστειο: 2 ευρώ ανά άτομο

Μενού Δείπνου
Ο μπουφές περιλαμβάνει ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις: ρολό χοιρινό, ρολό κοτόπουλο, ρύζι, πατάτες φούρνου, ελληνική σαλάτα, τζατζίκι, ψωμί, φρούτα εποχής, δωρεάν τοπικό κρασί κατά τη διάρκεια του δείπνου!
Όλα τα προϊόντα ειναι φρεσκο! Όλα μαγειρεύονται στο σκαφος !!!!

  (διαβάστε τις πολιτικές)