Εκδρομή στην Καλντέρα απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα

Το λεωφορείο θα σας παραλάβει από το σημείο συνάντησης του χωριού σας και θα σας μεταφέρει στο λιμάνι του Αθηνιού (1)! Η πρώτη στάση της εκδρομής είναι το ηφαίστειο της Σαντορίνης στο νησί Νέα Καμένη (2)! Εκεί θα έχετε μια μοναδική εμπειρία ζωής, όπως το να ανεβείτε στην κορυφή του ηφαιστείου, να δείτε το ενεργό ηφαίστειο και να περπατείσετε στο χείλος του!
Η δεύτερη στάση είναι το νησί Παλαιά Καμένη (3), όπου θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε στα ζεστά νερά της Καλντέρας, που δημιουργήθηκε από την υποβρύχια δύναμη του ηφαιστείου!
Πηγαίνοντας προς το νησί Θηρασιά (4), το σκάφος πλέει πάνω από τους υποβρύχιους κρατήρες! Στο νησί Θηρασιά θα έχετε το χρόνο να φάτε στα μικρά παραδοσιακά ταβερνάκια, να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά και να επισκεφθείτε το χωριό του Μανωλά στην κορυφή του γκρεμού!
Επόμενη και τελευταία στάση είναι Οία (5), όπου θα αποβιβαστείτε! Στο γραφικό λιμάνι της Οίας μπορείτε να απολαύσετε τη θέα, να τραβήξετε εξαιρετικές φωτογραφίες και να φτάσετε στο χωριό της Οίας με τα πόδια με τα μεγάλα φαρδιά σκαλοπάτια ή με γαϊδουράκι, που είναι ο παραδοσιακός τρόπος και το σήμα κατατεθέν της Σαντορίνης! Τριγυρίστε και εξερευνήστε το όμορφο χωριό της Οίας, που φημίζεται για το ηλιοβασίλεμά της και τα στενά δρομάκια της. Μετά το ηλιοβασίλεμα, τα λεωφορεία θα σας περιμένουν για να σας μεταφέρουν στο αρχική σημείο συνάντησης!

Πρόγραμμα και κόστος:
Αναχώρηση από το λιμάνι του Αθηνιού: 11:30
Πρώτη Επιστροφή στην Λιμάνι της Οίας: Μετά το ηλιοβασίλεμα
Δεύτερη Επιστροφή στο παλιό λιμάνι των Φηρών: Μετά το ηλιοβασίλεμα
Δυνατότητα μεταφοράς με λεωφορείο από τα Φηρά - Οία - Ημεροβίγλι - Φηροστεφάνι - Καμάρι - Περίσσα προς το λιμάνι του Αθηνιού
Δυνατότητα επιστροφής με λεωφορείο από την Οία ή το λιμάνι του Αθηνιού προς τα Φηρά - Ημεροβίγλι - Φηροστεφάνι - Καμάρι - Περίσσα
Κόστος: κατόπιν αιτήσεως
Είσοδος στο Ηφαίστειο: 2 ευρώ ανά άτομο

  (διαβάστε τις πολιτικές)