Αν έχετε ήδη οργανώσει τις διακοπές σας ή έχετε κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα στη Σαντορίνη μπορεί να χρειαστείτε μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι για τον προορισμό σας. Το Suntime Travel σας παρέχει αυτήν την υπηρεσία.
Οι τύποι των μεταφορών
Έχουμε πολλά διαφορετικά είδη μεταφοράς, ανάλογα με τον προορισμό σας και το ποσό των χρημάτων που διαθέτετε. Αυτά είναι:
 

Shuttle bus
Ένα μικρό λεωφορείο εκτελεί μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι προς το κατάλυμα της επιλογής σας. Τα δρομολόγια είναι αρκετά συχνά και η μεταφορά σας ασφαλής και οικονομική. Ιδανικός τρόπος μεταφοράς για ολιγομελής ομάδες.
 

Ιδιωτική μεταφορά
Αυτή είναι μια μεταφορά για τη δική σας παρέα και μόνο. Ο τύπος οχήματος, γενικά που προσφέρεται, είναι ανάλογος του αριθμού των ατόμων της δική σας παρέα*.
* Το μέγεθος των ιδιωτικών οχημάτων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περίσταση/συμφωνία μεταξύ εσάς και του γραφείου μας.
 
Ταξί / Μικρό Λεωφορείο / Πούλμαν.
Ένα όχημα ιδιωτικής χρήσης που ταιριάζει αναλογα με το μέγεθος της παρέα σας* για τη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι. Αυτό θα είναι για την αποκλειστική χρήση της παρέα σας και μόνο.
* Το μέγεθος των ιδιωτικών οχημάτων μπορεί να διαφέρει αναλόγα την περίσταση/ συμφωνίας μεταξύ εσάς και του γραφείου μας.
 

Λιμουζίνα / Πολυτελή Αυτοκίνητα / VIP Service.
Να συλλέγονται από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι και οδηγούνται άμεσα για τη διαμονή τους με το στυλ που επέλεξαν. Αυτή είναι μια ιδιωτική μεταφορά για την αποκλειστική χρήση της παρέας σας*, και δεν θα είναι κοινόχρηστος με τυχόν άλλους ταξιδιώτες. Σε ορισμένους προορισμούς αυτών των ειδικών οχημάτων ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για τη μεταφορά των αποσκευών σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να απαιτηθεί ένα van «αποσκευών», αυτό θα ενδέχεται για σας όπου είναι αναγκαίο.
* Το μέγεθος των ιδιωτικών οχημάτων μπορεί να διαφέρει αναλόγως της περίστασης/ συμφωνίας μεταξύ εσάς και του γραφείου ελέγχου της επιχείρησης μας.
 
Αεροδρόμιο ή λιμάνι να Φηρά - Οία Express.
Πρόκειται για μια κοινόχρηστη υπηρεσία που εκτελεί συγκεκριμένα μεταξύ του αερολιμένα ή λιμένα και Φηρά - Οία (... Resort- Hotel). Αυτό επιτρέπει την ταχεία κοινόχρηστη υπηρεσία, διακοπή μόνο σε Suntime για τη διευκόλυνση των πελατών μας. Οι υπηρεσίες που εκτελούνται ως εξής:
Χρονοδιάγραμμα από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι στο Suntime.

08: 15, 10: 00, 11: 00, 12: 30, 14: 30, 15: 30, 17: 00, 20: 00 και 21: 30.
Χρονοδιάγραμμα από Suntime στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι.

04: 40, 06: 55, 08: 45, 09: 55, 12: 25, 13: 30, 14: 25, 17: 30 και 19: 10.
 
Μίνι λεωφορείο Express.
Μια υπηρεσία που έχει σχεδιαστεί με την σκέψη μας στους πελάτες μας, ... Για αυτούς που θέλουν την άνεση της ιδιωτικής μεταβίβασης στη τιμή μιας κοινόχρηστης υπηρεσίας. Αυτή την αποκλειστική υπηρεσία εκτελείται απευθείας μεταξύ του αερολιμένα και τα θέρετρα σε χωριστές δρομολογήσεις, και χάρη στο μικρότερο όχημα μπορούμε σήμερα να προσφέρουμε ελάττωση περιόδου αναμονής στο αεροδρόμιο-λιμανι για την άφιξη, επιπλέον λιγότερες στάσεις στη διαδρομή για ξενοδοχείο σας και πίσω στο αεροδρόμιο-λιμανι για αναχωρήσεις.
Το αποτέλεσμα είναι μια αποτελεσματική-αποκλειστήκη ενέργεια προσαρμοσμένη γύρω από τις ανάγκες των πελατών μας: να είναι στο ξενοδοχείο τους στο χρόνο που πρέπει και στην αναμονή μπροστά από τα πλήθη, έτσι ώστε να έχουν μεγαλύτερη τελευταία ημέρα στο θέρετρο.
 
Τυπική μεταφορά
Συνήθως πρόκειται για κοινόχρηστη υπηρεσία παρόμοια με τα αστικά λεωφορεία κατόπιν συμφωνίας. Ωστόσο, ιδιωτικά οχήματα μπορούν να παρέχονται κατά καιρούς ανάλογα με την ζήτηση για κάλυψη των αναγκών των πελατών.
Αυτή υπηρεσία θα εκτελείται γενικά μόνο κατόπιν συμφωνίας με τους ίδιους ή το κατάλυμα τους και η συλλογή πελατών από συγκεκριμένα σημεία πλησίον των καταλυμάτων τους.
 
Βάρκα με βαρκάρη.
Πραγματοποιούμε κατόπιν συμφωνίας τη μεταφορά σας με ιδιωτικό σκάφος*. Τα σκάφη διαθέτουν πλήρως καταρτισμένα πληρώματα ώστε η μεταφορά σας να είναι άνετη, ασφαλής και απολαυστική. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες συνδυάζεται πολλές φορές με άλλες υπηρεσίες μεταφορών «εδάφους». Η αποκλειστική χρήση προσφέρεται κατόπιν συνεννόησης.
* Το μέγεθος των ιδιωτικών σκαφών διαφέρει ανάλογα με την περίσταση και τη συμφωνία μεταξύ εσάς και του ταξιδιωτικού μας γραφείου.
 
Πολυτελή 4 x 4.
Τα οχήματα 4x4 αποτελούν τον πιο κομψό τρόπο για να φθάσετε στον προορισμό σας. Οχήματα σχεδιασμένα για να ταξιδέψετε άνετα (διαθέτουν κλιματισμό,) και με ασφάλεια ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες. Είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες. Στην τιμή περιλαμβάνετε μεταλλικό νερό.

  (διαβάστε τις πολιτικές)